Ételintolerancia 220 vizsgálat
Az ételintolerancia vizsgálatunkkal az alábbi főbb alapanyagok mutathatók ki:
9 FÉLE TEJ, TEJTERMÉK ÉS TOJÁS: alfa-lactalbumin, béta-lactoglobulin, bivalytej, juh tej, kazein, kecsketej, tehéntej, tojás fehérje, tojás sárgája
39 FÉLE HAL ÉS TENGER GYÜMÖLCSEI: ajóka, alga espaguette, alga spirulina, alga wakame, angolna csiga, parti csuka doradó fekete sügér fekete tőkehal fésüs kagyló foltos tőkehal garnélarák hering homár hüvelykagyló kacsakagyló kardhal kaviár kék kagyló keményvagy pénzkagyló lazac lepényhal makréla naphal osztriga örödghal pisztráng polip ponty rombuszhal sügér szardínia szívkagyló tarisznyarák tintahal, kalamári tintahal, szépia tonhal tőkehal
38 FÉLE GYÜMÖLCS: alma ananász avokádó banán citrom cseresznye datolya eper faeper fekete áfonya fekete ribizli füge görögdinnye gránátalma grapefruit guava kivi körte licsi lime málna mandarin mangó mazsola narancs nektarin olajbogyó őszibarack papaja paradicsom rebarbara ribizli sárgabarack sárgadinnye szeder szilva szőlő vörösáfonya
11 FÉLE GLUTÉN TARTALMÚ GABONA: árpa búza búzakorkorpa durumbúza gliadin kuszkusz maláta rozsliszt tönkölybúza transzglutamináz zab
8 FÉLE GLUTÉNMENTES GABONA: amaránt hajdina köles kukorica puliszka quinoa rizs tápióka
33 FÉLE GYÓGYMÖVÉNY ÉS FŰSZERNÖVÉNY: aloe vera ánizs babérlevél bazsalikom bors keverék (fekete/ fehér) borsmenta cayenne-bors curry csalán édesgyökér fahéj fokhagyma gingkó ginzeng gyömbér kakukkfű kamilla kapor komló koriander kömény majoranna menta mustármag petrezselyem rozmaring sáfrány szegfűszeg szerecsendió tárkony vanília vörös chili zsálya 16 FÉLE HÚS bárányhús bivaly borjúhús csirkehús disznóhús fogolyhús fürjhús kacsahús kecskehús lóhús marhahús nyúlhús pulykahús rőtvad (szarvas-, őzhús) strucc vaddisznóhús
15 FÉLE OLAJOS MAG: dió fenyőmag földimogyoró kesudió kókusz makadámdió mandula mogyoró napraforgómag paradió pisztácia repcemag szezámmag tápióka tigrisdió / földimandula
39 FÉLE ZÖLDSÉG: amarantusz (disznóparéj) articsóka borsó brokkoli burgonya cékla cikória csicseriborsó édesburgonya édeskömény (levél) fehér karóbab fehérrépa fejes saláta hagyma káposzta káposzta vörös kapribogyó karfiol kelbimbó kobaktök/futótök lencse mángold manióka mogyoróhagyma padlizsán paprika póréhagyma retek ruccola sárgarépa spárga spenót széles bab szójabab uborka vizitorma vörös vesebab zeller zöldbab
13 FÉLE EGYÉB ÉLELMISZER: agar-agar élesztő (sör) élesztő (sütő) gesztenye gomba kakaóbab kávé kóladió méz
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------